Dropping 24/2

Je hebt het misschien al in de TID gemerkt. Op 25 februari heeft geen enkele tak een vergadering. Dat komt omdat niet de leiding maar de STAM nu iets voor jullie in petto heeft. 

De STAM? Wat is dat?
De STAM zijn enkele oud-leiding die zich nog steeds willen engageren voor de scouts maar geen tijd meer hebben om dit elke zondag te doen. Omdat de leiding ook eens mag genieten van een scoutsactiviteit zonder de urenlange voorbereidingen organiseert de STAM ook enkele activiteiten op een jaar. Zo heeft de STAM bijvoorbeeld de pannenkoeken gebakken op de overgang in het stadspark.

En wat doen die dan?
Wel, deze keer organiseert de STAM een dropping rond een cluedospel. Cluedo is het gezelschapspel waarin je moet uitzoeken wie er gedood is, waar dit gebeurt is en met welk moordwapen. Maar omdat we niet allemaal rond een spelbord geraken, doen we dit met een heuse dropping.

En waar is die dropping?
De dropping vindt plaats in Vorselaar, bij de blokhut van Scouts den 2 uit Antwerpen. Hier zal u ons ontmoeten. Naast de dropping gaan we ook een heus kampvuur voorzien en de nodige hapjes en drankjes. 
Rommelzwaan 3
22930 Vorselaar
inschrijven voor de dropping kan via 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf75yvbzRjZ1O0RY6gxWMnm534wIFhHdKgVeYzymazwZ8fvsA/viewform?c=0&w=1

Hoeveel kost me dat?
We zijn een organisatie die de scouts wil steunen dus als onze profijt zal voor de scouts gebruikt worden. De helft van onze opbrengst gaat dit jaar naar de givers zodat zij een fantastische buitenlands kamp kunnen organiseren. De prijzen ter plaatse voor drank en eten zullen zeer democratisch zijn en voor de inschrijving vragen we 

3 euro per ingeschreven kind
5 euro per ingeschreven volwassene

Deze prijs omvat de inschrijving en deelname aan de dropping/cluedo, een drankje en een hotdog als je de combinatie juist kan raden.