Nieuws

Al een jaar kunnen we activiteiten niet organiseren zoals we dat het liefst zouden doen. De maatregelen veranderen snel en vaak. Hou daarom goed uw mailbox in de gaten om mee te zijn met de laatste veranderingen. 

-

De nieuwe TID met de reünievergaderingen is beschikbaar, onder de menuknop TID.

-

Groot nieuws! In kader van ons jaarthema en om mee te gaan met onze tijd hebben we besloten om ons programmaboekje ( de TID ) niet meer op paier mee te geven. Ons programma zal via mail en via de website verspreid worden.

Zaterdag is het zover! Dan vieren we allemaal samen de start van het nieuwe scoutsjaar. We spreken af om 11u in het stadspark tot 13u30 op het veldje dat je hieronder ziet. Wat gaat er allemaal gebeuren ? 

Op 21 April doen onze givers het stof weer van de IV quizavond !

Het is weer zover! de leidingsploeg staat klaar om een fantastisch leuke internationale avond te organiseren voor jullie!

Je hebt het misschien al in de TID gemerkt. Op 25 februari heeft geen enkele tak een vergadering. Dat komt omdat niet de leiding maar de STAM nu iets voor jullie in petto heeft. 

De STAM? Wat is dat?

Vanaf heden is onze scouts een trooper vereniging ! 
"Een trooper vereniging wat is dat ?" 

Nu de scoutsvergaderingen ook ontwaakt zijn uit hun winterslaapje, en we weer helemaal in gang geschoten zijn is het ook weer tijd voor een financiële actie van onze givertjes!

Op vrijdag 22 december houden wij weer onze jaarlijkse kerstbar! Iedereen is welkom vanaf 19u op onze lokalen, neem je ouders, grootouders en vriendjes mee om er een extra toffe tijd van te maken. Tot dan! de leidingsploeg xx

Pagina's

Abonneren op Nieuws