Start van het nieuwe jaar

Met de eerste schooldag achter de rug kijken jullie natuurlijk heel hard uit naar de eerste scoutsdag ;). We starten dit jaar op 25/9 met de reünievergaderingen en op 8/10 hebben we onze overgang. Schrijf het dus alvast in de agenda!

Maar eigenlijk werd het officiële scoutsjaar het voorbije weekend al gestart op Herfstontmoeting, onze leider Sungura gaf even een verslag:

Zoals gewoonlijk was ook dit jaar een selecte afvaardiging van de4 aanwezig op Herfstontmoeting. Herfstontmoeting is een sfeervol weekend dat georganiseerd wordt voor alle scoutsleiding in heel Vlaanderen en plaatsvindt in in de Hoge Rielen, Kasterlee. Muziek, toffe spelletjes en ontmoetingen met vele medescouts wisselen elkaar hier af, al voor exact 70 jaar. Chimpansee, Unko en Sungura, de jongens van de4 dus, volgden ook enkele leerrijke vormingssessies mee. De dingen die ze hier bijgeleerd hebben zullen ze zonder twijfel goed kunnen gebruiken in de leidingspraktijk. Wat dit weekend voor elke deelnemer compleet af maakte was de exclusieve voorproever van het nieuwe jaarthema (grenzeloos groeien), inclusief bijhorend jaarthemalied en dansje. Kortom was dit alles dus een unieke ervaring en een uiterst geschikte opener van het nieuwe scoutsjaar!

De leidingsploeg kijkt al vol spanning uit naar de nieuwe avonturen die we dit jaar zullen beleven. 

Tot op de eerste vergadering!