Lidgeld

LIDGELD

Voor 2020 -2021 zal het nationale lidgeld 33,60 euro per lid bedragen. Daarmee ben je verzekerd tijdens elke scouts- & gidsenactiviteit en kunnen we beroep doen op de dienstverlening van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Om een deel van onze werkingskost voor de groep te dekken, zoals onderhoud van lokalen en materiaal, vragen wij hier bovenop een extra bedrag van 11,40 euro. Dat brengt het lidgeld voor werkjaar 2019-2020 dus op 45 euro per kind.

U kan het lidgeld betalen door €45 te storten of over te schrijven op onze groepsrekening (BE43 9731 8900 1201) of te bezorgen aan de takleiding, liefst voor 10 oktober 2020. Indien u het lidgeld stort, gelieve volgende vermelding te maken: Lidgeld *20-21*, *naam lid*, *tak*.

Dit is echter wel exclusief de weekends, kampen en het scoutsuniform.

Wij hopen dat deze en andere kosten van scouting betaalbaar zijn voor u. Mocht dat niet zo zijn, kan er verminderd lidgeld aangevraagd worden meer info vind u op deze link zoals u zal lezen is dit zeer makkelijk aan te vragen voor ons maar moeten we er wel van op de hoogte gebracht worden. Aarzel dus niet om in dit geval ons aan te spreken of een mailtje te sturen naar groepsleidingde4@gmail.com en dan brengen wij dit in orde. Dit alles uiteraard in alle discretie.

We danken u alvast voor het vertrouwen in onze werking en kijken er naar uit om samen met uw kinderen voluit plezier te beleven van alweer een nieuw jaar scouting!