Medische fiche

MEDISCHE FICHE

Sinds heden is het mogelijk om de medische fiche online in te vullen! Hierdoor kan u de fiche aanpassen wanneer nodig en blijft deze up-to-date. Hoe gaat dit in zijn werk?

  1. Maak een login aan op de website van Scouts en Gidsen Vlaanderen
    > www.groepsadmin.scoutsengidsenvlaanderen.be/groepsadmin/gebruiker-aanmaken


    Hiervoor heeft u het lidnummer van uw zoon/dochter nodig. U vindt deze op zijn/haar lidkaart of u kan een mailtje sturen naar de leiding van uw zoon/dochter en dan geven we het met plezier nog eens door. U kan ook uw postcode gebruiken mits u hetzelfde mailadres gebruikt als bij uw initiële inschrijving bij ons en per mail een bevestiging van uw inschrijving hebt ontvangen. PAS OP ! u zou een login moeten aanmaken per kind dat bij onze scouts is ingeschreven                                      
  2. Als u deze login heeft aangemaakt komt u uit op een pagina waar de gegevens van uw zoon of dochter zichtbaar zijn. Bovenaan ziet u twee tabbladen, eentje   metContactgegevens en eentje met Individuele steekkaart deze zijn 2 verschillende formulieren die u moet invullen. U klikt op Individuele steekkaart en kan deze dan invullen en opslaan.

    Het kan mogelijk zijn dat u nog rechtboven naast de naam van uw kind op het tandwieltje moeten klikken om de individuele steekkaart in te vullen.

U kan natuurlijk via onderstaande links ook de Medische steekkaart afdrukken en zo aan ons bezorgen. Het is echter veel gemakkelijker om het online te doen. Zoals hoger al vermeld kan u deze dan updaten indien nodig en zo is deze ten allertijde beschikbaar. 

Individuele steekkaart 2014-2015

Doktersattest medicatie